CINCO RANCH HIGH SCHOOL 2023 PSAT/PEP RALLY BELL SCHEDULE

October 11: 10th Grade October 12: 11th Grade



Testers	Non-Testers	
Testing students report to assigned testing rooms:	All non-testers will follow their regular schedules using the modified times below. If a student's <i>teacher</i> is testing, that student will report to Study Hall in the café during that teacher's class period.	
7:15-12:03 – PSAT Testing 12:03-12:33 – D Lunch	1 st 7:15-8:01 (46 min) 2 nd 8:08-8:54 (46 min) 3 rd 9:01-9:47 (46 min)	
*Late arrivals are NOT permitted into testing rooms after 7:35.	No bells will ring until 12:03 p.m.	

All Students			
A Lunch	B Lunch	C Lunch	D Lunch/Testers
Lunch 9:47-10:17 (30 min) 4 th 10:24-11:10 (46 min) 5 th 11:17-12:03 (46 min) 6 th 12: 10-12:56 (46 min) 7 th 1:03-1:49 (46 min)	4 th 9:54-10:40 (46 min) Lunch 10:40-11:10 (30 min) 5 th 11:17-12:03 (46 min) 6 th 12:10-12:56 (46 min) 7 th 1:03-1:49 (46 min)	4 th 9:54-10:40 (46 min) 5 th 10:47-11:33 (46 min) Lunch 11:33-12:03 (30 min) 6 th 12:10-12:56 (46 min) 7 th 1:03-1:49 (46 min)	Lunch 12:03-12:33 (30 min) 6 th 12:39-12:56 (17 min) 7 th 1:03-1:49 (46 min)

Wednesday: 7th Period Advisory 1:49-2:35 (46 min)

Thursday: Pep Rally OR 7th Period Advisory 1:49-2:35 (46 min)